Hogyan kell dolgozni a gyors izomszövetek

A gyors összehúzódású izomrostok számos tevékenységet jelentenek mind az atlétikai területeken, mind a mindennapi tevékenységekben. A test gyorsan feszes szálakat használ sprintolásra, amikor fut vagy játékot játszik, hanem egy légycsapást vagy hasonló gyors mozgásokat is. Míg néhány embernek sokkal gyorsabban izomrostja van, mint mások, a képzés fontos a szálak fejlődésének fenntartásához és ösztönzéséhez. Még egy gyors-twitch rostokkal rendelkező embernek is szüksége van arra, hogy ezeket a rostokat folyamatosan használják, hogy élesek és aktívak legyenek.

Emelje meg a közepes méretű súlyokat az alacsony vagy mérsékelt ismétlések számához, általában négy és nyolc ismétlésenként. Ez nem fog úgy érezni, hogy túlságosan keményen nyomja az izmokat, és a kísértésnek az a célja, hogy súlyt adjon annak érdekében, hogy az izmokat hangsúlyozza, és izomnövekedést idézzen elő az ingerre adott válaszként. A túl sok mennyiség felemelése – vagy túl nagy tömeg, túl sok ismétlés vagy mindkettő keveréke – tönkreteheti a helyreállítási időszakot, ez az az idő, amikor az izom növekedése és fejlődése megtörténik.

Tartsa rövid ideig a távolságokat – általában 1-2 percig. Ez a hangsúly az edzés sebességére és intenzitására helyezi a hangsúlyt, és folyamatosan ütemezi a szívét és az izmokat melegíti az edzés időtartama alatt.

Célja a maximális sebesség minden tevékenysége során. Emeljük fel gyorsan a súlyokat, gyorsan fussunk, és a lehető leggyorsabban húzzuk meg a kötelet. A 10 másodperces edzéskészletek a leggyorsabbak a gyors összehúzódású izmok kialakításához, amelyek a rövid munkákra reagálnak, mivel a szálak testreszabása a legjobb teljesítmény elérése érdekében.

Használjon overtraining futó edzést, hogy tesztelje testét a normálisnál gyorsabb sebességgel. A dombtető használata a gravitáció segítségével segít gyorsabban mozogni a dombon, mint egy sík síkon. Amikor lefelé lendülsz ezeken a hegyeken, akkor a lábad gyorsabb futáshoz fogod gyakorolni, mint amire megszokták, és ez segíteni fog nekik az új munkához való alkalmazkodásban.

Bőséges mennyiségű fehérjét fogyasszon egész nap, hogy biztosítsa a szükséges anyagokat új izomépítéshez. Természetesen húsból és tejtermékekből, vagy fehérje-kiegészítőkből, például energia-rudakból és rázkódásokból kaphat fehérjét. Ha izomtömeget próbálnak kiépíteni a gyors izomzat izmok során, törekedjen arra, hogy legalább egy gramm fehérjét fogyasszon minden egyes napi súlyhoz.