Foci gyakorlók 9 és 10 évesek számára

A gyerekeknek focizniuk csak fiatalok számára a testmozgáshoz és a szórakozáshoz. Miután elérik a 9 vagy 10 éveseket, elkezdhetik összpontosítani a játék technikai vonatkozásait. A foci gyakorlatok segítenek a gyerekeknek javítani a futball-készségüket, és segíthetnek a katapultos játékosoknak magasabb színvonalon játszani, ahogy érettek.

Monkey a Közelben

Combine drills with childhood games, hogy a 9 és 10 évesek részt vegyenek az egyéni készségek kiépítésében. A “Monkey in the Middle” fúró megtanítja három játékosnak, hogyan kell kezelni a passzokat és gyorsan áthelyezni a labdát egy másik játékosnak, és egy játékosnak tanít egy olyan gyors lábmunkát, ami a passzok elfogásához szükséges. Három játékos áll egy képzeletbeli háromszög sarkában, és rázza a labdát egymáshoz. A negyedik játékos a háromszög közepén kezdődik, majd megpróbálja átvágni a sarkok közül a háromat. Ha a közepén lévő játékos, a majom néven ismert, megkapja a labdát, akkor az egyik sarki játékos a középpontba kerül, és átveszi a majom szerepét.

Team Reaction Dribbling Fúró

A teljes sebességgel való futás közben megtanulni, hogyan kell összecsapni, olyan képesség, amelyet a gyerekeknek időnként meg kell őrizniük. A Team Reaction Dribbling Drill olyan versenyhelyzetet biztosít, amely a sebesség szórakoztatását teszi lehetővé. Jelöljön ki egy 20 méter hosszú dobozt mindkét oldalról, majd helyezzen el zászlókat kb. 7-10 méterre a határoktól távolabb az egyes sarkokon, javasolja a Soccer Xpert weboldalát. Minden játékosnak van saját golyója és csapdája a 20-20-as dobozban. Amikor az edző felhív egy bizonyos játékos nevét, akkor a játékos azonnal elkezd dribbling a választott zászló felé, és a csapattársaknak követniük kell. A zászló körüli labdát a végső játékos elveszti. A fúró megtanítja a játékosokat, hogy fenntartsák a megfelelő technikát, miközben a gyorsaságra törekszenek.

Topple Ball

A gyerekek szeretik a dolgokat kopogni, így a Topple Ball fúró szórakoztatja, miközben a lövés pontosságát is tanítja. A kör közepén helyezz egy nagy kúpot egy focilabda tetejére, és a kör külső részén felállít egy helyet minden játékos számára, ahonnan lőni. Minden játékos lő a labdát, és megpróbálja kopogni a középső labdát a sügérből. A fúró megtanítja a pontosságot és a megfelelő ütéstechnikát.

Világkupa futballfúró

A World Cup Soccer Drill 9-10 éves játékosok csapatmunkáját tanítja. Válasszon három játékos mindegyik négy különböző csapat és egy kapus. Minden csapat egy másik színű inget visel. Ez lényegében 3-on-9 a “bajnokság” első fordulójára, mivel bármelyik csapat, akinek a labdája kilenc védő előtt áll. A kapus minden négy csapat ellen véd. Az első csapat, aki a pontszámokat kapja ki, és a többi három csapat játszik, így 3-on-6. A következő csapat, aki pontot szerez, kiáll, majd még egy csapat szerez. Az utolsó csapat elhagyta a versenyt. A verseny három csapatból indul újra, 3-on-6-on játszik és ugyanaz a rendszer. Amikor az utolsó két csapat 3-on-3-as játékot játszik, aki két gólt kap, először nyeri meg a versenyt.