Természetes otthoni gyógymódok a kutikula javításához

A megrepedt és rongyos kecske nem csak csúnya – nem egészségesek. A sérült kendő lehetővé teszi, hogy a baktériumok, gombák és szennyeződések a bőr alá kerüljenek, ami fertőzéshez vezet. Ha a kutikáinak szüksége van egy kis vékonyrétegkromatográfiára, a mély hidratálók megnyugtatják és meggyógyítják őket. Próbálja ki a természetes otthoni jogorvoslatokat, mielőtt pénzt költene a drága, vásárolt termékekre.

Enyhe károsodásgátló

A kókuszolaj jó hidratáló a száraz kendőcse számára, és segít megerõsíteni a kutikula szöveteket. A kókuszolaj kezelését bőséges méretűre dörzsölje nagyvonalúan minden egyes kendőkön. Helyezze a kezét műanyag kesztyűbe, és hagyja, hogy az olaj öt-tíz percig öblítse le a kesztyűt.

Súlyos károsodás

A súlyos kutikulák károsodásához olyan helyreállító kezelés szükséges, amely meggyógyítja a hidratálódást. Keverje össze az egyenlő részeket nyers mézzel és olívaolajjal egy tálba. Adjon hozzá ugyanennyi mennyiségű aloe vera-gyümölcslevet, hogy segítsen meggyógyítani a repedéseket vagy a bőrt. Keverjük össze jól a megoldást és alkalmazzuk azt liberálisan a kutikulájához. Folytassa a masszírozást öt percig, hogy az összetevőket a bőrébe dolgozza. Ismételje meg a kezelést hetente háromszor, amíg a kutikula egészséges.