Hogyan kell használni a derma görgőt

A Derma görgők henger alakú gördülő eszközök, több sor apró tűvel. Amikor a szerszámot felhúzzák a bőrön, a tűk átszúrják a bőrfelületet, amely lebontja a hegszövetet, segít kollagén felépítésében és az egészséges új sejtek növekedésében. A henger használható a nyakra, a gyomorra, a fenékre, a karokra és a combokra, hogy javítsa a bőrfelszínen jelentkező hiányosságokat, beleértve a pattanások hegeket és ráncokat. A Derma roller kezelések a dermatológiai klinikákon, gyógyfürdőkön és szalonokon állnak rendelkezésre, és a hengerek otthoni használatra is rendelkezésre állnak.

Mosson kezet és bőrfelületet testszappannal vagy folyékony szappannal kezelve, majd alaposan öblítse le, és puha törülközővel szárítsa meg a bőrt. Törölje le a kezelendő területet dörzsölő alkohollal.

Húzza meg a bőrt feszesített nem kézzel, majd óvatosan húzza át a derma görgőt a területre két vagy háromszor. Forgassa el egy irányt, majd forgassa el a görgőt, és fordítsa a bőrt az ellenkező irányba. Ha apró vérfoltokat észlel vagy fájdalmat érez, akkor túl keményen nyomja.

Sima hidratáló a kezelt területen. Ha véletlenül behatol a bőrébe, alkalmazzon antibakteriális krémet vagy gélt.

Öblítse le a derma görgőt forró vízzel, majd hagyja szárítani, és tiszta, száraz helyen tárolja. Minden négy-öt alkalommal fertőtlenítse a hengereket egy pohár dörzsölő alkohollal egy percig. A derma henger hetente ötször, de naponta egyszer többször is.