Hogyan kell bevenni a kreatin tablettákat

A kreatin olyan vegyület, amelyet a szervezet természetes módon termel, hogy energiát szolgáltasson az izmoknak. A kreatint a máj, a hasnyálmirigy és a vesék termelik, és számos ételben, különösen húsban megtalálhatók. A kreatin az izmok fő energiafeltétele, segít az izmok növekedésében és az izmok kimerülésében. A kreatin-kiegészítők számos formában jönnek létre, de a kreatin-tabletták közül a legegyszerűbb.

Kreatin betöltési fázis

Vegyen naponta 20 vagy 30 gramm kreatint 5 napon keresztül, vagy 0,3 kg kreatint vegyen be testtömegkilogrammonként. A legtöbb tablettában 5 g van, ezért a legtöbb ember napi 4-6 tablettát fog kapni ebben a fázisban.

Kreatinfenntartási fázis

Ossza meg az adagot a nap folyamán. Ne vegye be az összes tablettát egyszerre. A tabletták étellel történő bevétele segítheti a szervezet elnyelését.

Kreatin flush fázis

Ebédeljen sok szénhidrátot, például kenyeret és tésztát ebben a fázisban. Ez biztosítja, hogy teste elnyeli és felhasználja annyi kreatint, amennyit csak lehetséges.

A karbantartási fázisban vegyen napi 5 g-ot, ami általában 1 tabletta.

Ebben a fázisban maradjon legalább 20 nap és legfeljebb 30 nap.

Ebben a fázisban a kreatin alkalmazása a kreativitás előtt vagy edzés előtt szükséges.

A kreatin körülbelül egy hónapon át történő bevétele után a legjobb, ha a kreatin tablettákat egy hónapig nem teljesen szedi. Sok orvos és sportoló azt mondja, hogy egy hónap múlva nincs különösebb előnye a kreatin felvételénél.

Folytassa a rendszeres edzést és edzést ebben a fázisban. A tömeg és az izom fejlődése nem lesz akadályozva, mert a kreatin-kiegészítők még mindig a testedben lesznek.

Az egy hónapos öblítési periódus után újra beindíthatja ezeket a lépéseket egy másik ciklussal, kezdve a betöltési fázissal.