Király rák lábak táplálkozási információk

A repedés megnyitása a kemény, külső héj egy király rák láb elég ahhoz, hogy a száj vizet. Annak ellenére, hogy a királyrák lábai soványok, tele vannak tápanyagokkal és alacsony kalóriatartalmúak, tele vannak nátriummal, ami aggodalomra adhat okot, ha vérnyomása növekszik.

Calorie Count

Körülbelül 130 kalóriát kapsz egy olyan rákrákból, amely 134 grammot vagy körülbelül 5 uncia súlyú. A kalóriák közel 80 százaléka, vagy 105 kalória, fehérjéből származik. A királyi rákos lábak nem tartalmaznak szénhidrátokat, így a fennmaradó 20% kalória, vagy körülbelül 25 kalória zsírból származik.

Vitaminok és ásványi anyagok

A B-12 vitamin ajánlásának közel 6,5-szeresét kapja egyetlen király rákos lábából. A B-12 vörösvértesteket termel és segít az anyagcserében. Ugyanez a király rákos lábnak több mint fele van az erős csontok foszfor iránti igényének, valamint szinte az egész napi cink-szükségletnek, egy olyan ásványnak, amely javítja az immunrendszer egészségét.

Sodium Concerns

Mivel a rákok a tengerből jönnek, sós vízben áztatják életüket, és a királyi rákos lábak nagyon magasak a nátriumban. Az amerikaiak étrendi irányelvei 2010-ben azt ajánlják, hogy naponta legfeljebb 2300 milligramm nátriumot használjanak addig, amíg egészségesek vagyunk. Több mint 1435 milligrammot kapsz csak egy király rák lábából.