Hogyan használjuk a nyaki nyaki vontatást

A nyaki vonóerő terápiás értékkel bír a nyak kezelésére, amely súlyos fájdalmat okozhat egy személy számára. A tünetek rendellenességei közé tartozik a nyaki diszkék degenerációja, a csont ízületi gyulladása és a különböző típusú ízületi beavatkozások, amelyek az idegek kompresszióját okozzák a nyakon belül. & Nbsp; A krónikus nyaki és hátproblémákban szenvedő emberek szintén nyaki nyomatékot Az Egyesült Államok Orvosi Nemzeti Könyvtára.

Készítsen oktatást a nyaki nyaki vontató eszköz beállítására. A legtöbb esetben orvosa megmagyarázza neked, hogyan kell használni a vastag súlyt a készülékhez a nyakán, hogy csökkentse a kompressziós a gerincén. Az orvos szintén tipikusan terapeutát fog küldeni, aki először állítja be.

Csatlakoztassa a méhnyaknyak vontatószerkezetét egy ajtóhoz, ha ilyen van. A vonószerkezet szöge és súlya csuklós rendszerrel. Kezelőorvosa megadja az Ön számára választott rendszerre vonatkozó utasításokat, az Amerikai Egyesült Államok Orvosi Nemzeti Könyvtára. Egyes rendszerek fémsúlyokat használnak, míg mások vízzel töltött tartályokat használnak. Mindkét esetben használja az orvos által javasolt súlyt.

Vizsgálja meg a vontatóeszközt, amíg a terapeuta megfigyeli. Meg kell próbálnod a vonatot, hogy lássam, elviselheted-e. A terapeuta végigkalauzolja Önt a vízszintes alátámasztásnak a fején és a vontatószerkezet terápiás használatához szükséges 30 fokos szög segítségével, melyet az Egyesült Államok Nemzeti Orvosi Könyvtára jelez.

Kövesse az orvos utasításait a nyaki nyaki vontató eszköz használatának gyakoriságáról. Javasolhatja, hogy naponta kétszer vagy annál többet használjon, az igényektől és a toleranciaszintektől függően. Ahogy egyre inkább hozzászokik az eszközhöz, az orvos vagy a terapeuta mondhatja meg, hogy növelje a terhesség súlyát, gyakoriságát és időtartamát. A készülék a nyak felfelé húzásával, a lemezek elválasztásával és több helyet biztosítva számukra, az Amerikai Orvosi Nemzeti Könyvtár jelzi. Ezzel a tapadással segíthet a fájdalom enyhítésében, csökkentve a nyak idegei nyomását. A nyaki vontatási terápia ismétlése továbbra is segíteni fogja az idegek kompresszióját a nyakán, az Amerikai Orvosi Nemzeti Könyvtár jelzi.