Észak-karolinai tavak strandokkal

Annak ellenére, hogy Észak-Karolinában az Atlanti-óceántól mérföldre van, az államnak számos homokos strandja van. Ezeknél a tavaknál olyan területek találhatók, amelyek ideálisak a homokvár építéséhez, barnuláshoz vagy néhány játékhoz. Egyes strandok még a vízi parkok is, hogy maximalizálja a szórakozást.

Déli partvidék

A Elizabethtown város határán belül fekszik a Jones Lake State Park. Strandja a Jones-tó vizébe nyúlik. Kedvelt a gyermekes családok számára a sekély víz miatt, és a víz mindig színes színű, az Észak-Karolinai Parkok és Szabadidőszakosztály szerint. Az úszómedence nyitva tartja a Memorial Day-t a Labor Day-n keresztül, és élményt nyújt. Ha szeretne lovagolni a vizeken, a kenu és a kajak-csónak bérelhetők a helyi mólón. A Jones Lake további tevékenységei közé tartozik a halászat, túrázás, kenuzás, kempingezés és piknikezés. Van egy ingyenes csónak-rámpa és a vadhidászat megengedett. A Jones-ban fogott közös halak közé tartoznak a harcsa, a sárga sügér és a kék foltos naphal.

Cary Area

A Jordan Lake egy 14 ezer hektáros vonzáskörzet, amelyet kilenc szabadidős terület veszi körül. A többségnek olyan strandjai vannak, amelyek tökéletesen alkalmasak labdarúgás, piknikezés vagy homokdűnék építésére. A legjobb strandok a Crosswinds, a Poplar Point és a Vista Point között találhatók. A tó más népszerű tevékenységei közé tartozik a halászat, a vízisízés és a kajakozás. Az úszó strandok zuhanyzókkal és változó területekkel rendelkeznek. Egyetlen strand sem rendelkezik mentőkkal, de egész évben nyitva áll.

Hope Mills terület

A Fantasy Lake egy 6 hektáros férfi tó mentén fekszik, amely a Fantasy Lake Water Parkot kínálja. A további izgalomhoz ez a tó vízcsúszdákkal és trapéz hintáival jön a tóvízbe. A homokos fehér strandok között piknikező helyek találhatók, grillezési lehetőséggel és snack bárral. A Fantasy-tó a nyilvánosság számára nyitva áll a Memorial Naptól a Munkásnapig, és a mentők szolgálatában vannak, 10 és 6 óra között.

Fort Bragg

Öt mérföldre a Fort Braggtól keletre Smith Lake. Ez a tó széles homokos stranddal rendelkezik, vízi játszótérrel, amely úszó trambulinokkal, csúszdákkal, hintákkal teli, amelyek a víz felett szállnak. Az óvóhelyek szolgálati időben déltől 7 óráig szolgálnak. Egyéb gyakori tevékenységek közé tartozik a hegyi kerékpározás, túrázás, lovaglás és festéklabda.

Fayetteville Area

A Waldo-tó partja egy nyilvános vízi park, amely lusta folyót, vízcsúszkot, kötélhúzókat és csúszdákat tartalmaz. 13 mérföldre délnyugatra fekszik Fayetteville városától. 2010-től a strand ára 10 dollár befogadására 10 éves és alatti gyermekek és 12 dollár mindenki számára. A privát strand nyitva van a Memorial Day munkanapon keresztül, és vannak mentők. Paddleboats vagy halászhajó bérelhető a vízi parkban. A Waldo tó népszerű táborhelyet is kínál.