Úszni a kört elliptikus, hogy lefogy

A gyakorlat a jó egészség lényeges része. A kardiovaszkuláris testmozgás rendszeres ülései teszik ki a súlycsökkentő program legnagyobb részét, mert rövid idő alatt elég sok kalóriát égethetnek. Számos lehetőség közül választhat a kardio-fürdőzés során, és az elliptikus tréner csak kettő. Általában több kalóriát égethet el elliptikusan, mint úszni.

Fogyás okozása

Ha fogyni szeretne, létre kell hoznia egy negatív kalória egyensúlyt. Más szavakkal, enni kevesebb kalóriát, mint rendszeresen éget. Ha 1 lb zsírt veszítesz, akkor további 3,500 kalóriát kell égetnie. A csökkentett kalóriabevitelt és a megnövekedett fizikai aktivitás kombinációját javasoljuk, hogy biztonságosan és hatékonyan fogyjon. Célja, hogy elveszíti 1-2 kg. Hetente a hosszú távú fogyás miatt.

Úszás

Az úszás a teljes körű, kardiovaszkuláris testmozgást kínálja. Mindkét karját és lábát használod a vízen keresztül. Ez nem hatással van, és a legtöbb ember számára a testmozgás módja. Használhatja a különböző ütéseket, mint például a mell stroke vagy az első crawl, amelyek különböző kihívásokkal a tested, és megváltoztathatja a intenzitását a gyakorlat. 155 lb. Egy személy körülbelül 446 kalóriát éghet egy óra úszási körökben.

Elliptikus

Az elliptikus tréner egy másik, sokoldalú módszer a kardió gyakorlására. Egyes elliptikusok mozgatható karokkal rendelkeznek, amelyek mind a felső, mind az alsó testüket működtetik, míg mások csak a lábukat használják. Kis ütésű és hasonló a gyalogláshoz a futópadon az ízületek stresszére tekintettel. Megváltoztathatja az intenzitást úgy, hogy az ellenállást, a lépést vagy a lejtést elliptikusra állítja. 155 lb. Egy személy képes körülbelül egy kalóra körülbelül 670 kalóriát égetni az elliptikus edzőn.

szempontok

A legnagyobb tényező a kardio forma kiválasztásához a fogyás szempontjából az, hogy milyen kihívást jelent az Ön számára. Ha úszó vagy, akkor az elliptikus keményebbé teszi Önt és segít hatékonyabban fogyni. A tempó / intenzitás is tényező. A kalóriák egy óra alatt elégetettek. Ha az ellipszis lassan lassan menni alacsony ellenállással, de gyorsan úszik, több kalóriát éget.