Naponta 2 óra gyakorlat túl sok?

A túl sok gyakorlás rossz lehet az Ön számára. A bulimia gyakorlása komoly orvosi probléma, amelyben az emberek szélsőséges gyakorlatokat használnak ahelyett, hogy hányták volna az élelmiszer-túlzásokat. A bulimia gyakorlása veszélyes lehet, és kárt okozhat a szívében, az izmokban és az izületekben. Nehéz megkülönböztetni a határozott vonalat a kemény munka és a rögeszmés miatt. A napi két órás edzésnek rendben kell lennie, ha egyébként egészséges és erős.

A szakértők általában legalább 30 perces napi aktivitást javasolnak az egészség és a jólét szempontjából. A Harvard Orvosi Iskola szakértői szerint azonban többre van szükség ahhoz, hogy eredményeket láthasson. Egy egyetemi szakember 2010-es tanulmánya kimutatta, hogy a nőknek napi legalább 60 perc fizikai aktivitást kell biztosítaniuk a súly megőrzése érdekében. Azoknak, akiknek fogyni kell, még többre lesz szükségük. Ennek alapján két óra nem tűnik túl nagynak a legtöbb ember számára.

Bizonyos egészségügyi feltételekkel rendelkező emberek ne próbálkozzanak két órás edzésen orvosi jóváhagyás vagy felügyelet nélkül. Ha közös problémája van, túl hosszú ideig dolgozhat a fájdalom vagy a gyulladás rosszabbodása. Ha szívbetegségben vagy magas vérnyomásban szenved, az ilyen hosszú edzés veszélyes lehet. Ha ilyen hosszú időn keresztül gyakorolni kívánja, előbb olvassa el orvosát, és megtudja, melyik gyakorlatot kell elkerülnie, ha van ilyen.

A televíziós műsorok és filmek néha elküldik azt az üzenetet, hogy a hosszú órákon át gyakorló minden nap teljesen tökéletes. Amikor Sylvester Stallone a “Rocky” -ra tanult, napi öt órát képez, hogy megkapja a megfelelő izmokat és a megfelelő harci mozgásokat. Más férfi színészek, mint például Brad Pitt és Ryan Reynolds, ugyanolyan keményen képzettek a cselekvési filmekhez. A filmsztárok megengedhetik maguknak, hogy több órán át edzhetnek, mert a képzés része a munkájuknak. Gyakran edzhetnek az orvosi személyzet és a szakmai oktatók felügyelete alatt, így a hosszú edzések biztonságosabbak.

A biztonságos, hatékony két órás edzés módja az, hogy különböző tevékenységekbe bontsa. Hatvan perc futás mindennapi lehet egyhangú, és vezet túlzott sérülések. Pedig 45 percet végezhettek a kerékpáron, majd 30 perc súlyt és 45 perc jógát. Így lesz egy teljes edzés, amely magában foglalja a kardio, az izomellenállás és a nyújtás. Ez nem lenne olyan megerőltető egy adott területen vagy izomcsoportban.

Szakértői vélemény

óvintézkedések

Hollywood

Biztonságos