Hogyan kell kezelni a mitesszereket a combokon

A blackheads egyfajta pattanás, melyet a normál bőr pigment felépül az olajmirigy-csatornákban az amerikai Osteopathic College of Dermatology szerint. A fejpántok a testetek bármely pontján megjelenhetnek, kivéve a lábad és a tenyerét. Tisztítsd meg a mitesszereket a combodon úgy, hogy megtisztítod őket, mint az arcodat, és olyan helyi kezeléseket használsz, amelyek célja a mitesszerek elleni küzdelem. Néhány hónapig eltarthat, hogy eredményeket láthasson, ezért ne adja fel. Súlyos pattanások igényelhetnek szélesebb körű kezeléseket, mint pl. Helyileg és szájon át szedett gyógyszereket, amelyeket megbeszélhet egy dermatológussal.

Naponta kétszer zuhanyozzon, és mossa a combjait egy enyhe tisztítóval, amelyet az arcra terveztek, amint azt az Acne.org “Body Acne Regimen” ajánlotta. Kerülje a durva tisztítószereket, és ne használja a kezét a combok mosásához.

Hagyja a combjait szárazon. Használja a törülközőt, hogy megkönnyítse a combjait és megszabaduljon tőlük minden nedvességtől, javasolja az Acne.org-ot.

Terjesszen egy réteg helyi akne-kezelésre, amely magában foglalja a resorcinol, a kén és / vagy a szalicilsav kombinációját, javasolja az Országos Arthritis és Csont- és izomrendszeri és bőrbetegségek (NIAMS). A NIAMS része az Egészségügyi és Emberi Szolgáltatások Egészségügyi Intézetének. Ezek az összetevők kimutatták, hogy lebontják a mitesszereket. Alkalmazza a terméket mindenütt a combján, hogy látta a mitesszereket, mivel a helyi gyógyszerek segítenek megakadályozni, hogy több mitesszer alakuljon ki. Használjon naponta egyszer vagy többet, ha a bőrgyógyász irányítja.

Tegyen megfelelő fényvédőt, ha fürdőruhát visel, hogy megvédje a combjait a napfájástól. Az akne-gyógyszerek növelhetik a napégés veszélyét a NIAMS szerint.

Viseljen olyan ruhát, amely laza a combban. A szoros ruhák dörzsölhetik és így irritálhatják a bőrt, ami a CareFair.com szerint több pattanást okozhat.

Látogasson el a bőrgyógyászra, ha nyolc héten belül nem tapasztalja a mitesszerek csökkenését, mivel a NIAMS szerint az eredményekre akár nyolc hét is eltarthat. Vegyen bármilyen gyógyszert, amit ő ír elő, és csak azt használja, amit az orvosa mond. Az orvosi rendelvényre felkészülő gyógyszerek hatékonyabbak lehetnek a blackhead pattanások ellen.

Kérdezd meg az akne műtétet. A bőrgyógyászok használhatják az úgynevezett hurok extraháló eszközt, hogy lazítsák és eltávolítsák a mitesszereket. A Microdermabrasion az amerikai Osteopathic College of Dermatology (Amerikai Osteopátiás Bőrgyógyászati ​​Kollégium) szerint a pórusokat is eltávolíthatja.