Hogyan kell kezelni a foltokat és a piros foltokat

Foltok vagy más vörös foltok a bőrén úgy érzik, öntudatos a megjelenés. Ezek súlyosságától függően ezek a bőrkiütések még a hegeket is hagyják. Szerencsére a jó bőrápolás és a megfelelő kezelések a frissen és egészségesnek tűnnek.

Mossa meg arcát egy túlfeszív tisztítóval. A gyengéd készítmény a szennyeződés, az olaj és a smink eltávolítására szolgál.

Alkalmazzon helyes kezelést a foltokra. A legtöbb over-the-counter kezelésben a benzoil-peroxid a fő összetevő. Dab a krémet, és dolgozzon a bőrébe. Ezt naponta egyszer, tisztítás után alkalmazza, lehetőleg lefekvés előtt.

Töltsön olajmentes hidratálót. Ez visszaállítja a hidratálást, és megőrzi bőrének textúráját puha és rugalmas. Ha a bőr túlságosan száraz marad, súlyosbíthatja a foltokat, és észrevehetővé teheti a vörös foltokat.

Használjon topikus retinoidot a bőrén. Rendelkezésre állva, a retinoid krém a pórusok eltávolításával és a pigmentációs zavarok felhalmozásával jár. Ezt a krémet naponta egyszer alkalmazza egész felületén, miután befejezte az akne kezelését benzoil-peroxiddal vagy szalicilsavkrémekkel.

Alkalmazzon fényvédőt, mielőtt kiment. Használjon olajmentes formulát és nagyvonalúan alkalmazza. Az SPF 15 a megfelelő védelemhez szükséges minimális érték. Sok pattanás elleni gyógyszer a bőrre érzékeny a napra, ezért a védelem megakadályozza a napsütést.