Észak-georgiai kempingek és rv parkok

Több tucat kemping és RV park található egész Észak-Grúzia, kényelmes az Appalachian Mountains, a Chattahoochee Nemzeti Erdő és számos tó és történelmi helyek. Ön választhat, hogy egy sátor kemping, trailer vagy RV kemping, és a nyaralók egy hegyi, tavi vagy erdős táborban.

kempingek

A Dahlonega, maradjon az Etowah River Campground, amely 28 hektáros sátor és a teljes kapcsolódási RV helyszínek 10 perccel a belváros Dahlonega. Az Etowah 1800 méter magasan hal és csónakázik, az állatbarát táborban pedig játszótér és mosoda is található. A Talona Creek kempingben a Talking Rock közelében, Jasper és Elijay közelében, lovaglással és kiképzéssel, a közelben úszás és csónakázás, valamint szoros túrázás és kerékpározás közben vehet részt a sátrában vagy a RV-ben tartózkodás alatt.

RV parkok

A Blairsville közelében, a Brasstown Bald hegy közelében található a Lake Nottely RV Park & ​​Campground, mely tó- és hegyi kilátást, erdős és betonozott helyeket, halászatot és túrázást, pavilont és vezeték nélküli internetet kínál. A Blue Ridge a Chattahoochee Nemzeti Erdőben, az állatbarát Blue Ridge Mineral Springs RV parkban, egy fűtött medencével, egy pavilonnal, egy grillsütővel és dohányzókkal, piknikező helyekkel, tűzgyűrűkkel és patkolókkal, valamint vezeték nélküli internetet biztosít.

Állami parkok

Önnek körülbelül egy tucat kempingezési lehetőség van a hivatalos Georgia Állami Parkokban Északkelet-Grúziában. Északnyugat-Grúzia Rising Fawnjában látogasson el a Cloudland Canyon Állami Parkba a sátor, a kemping és a kemping közel 3,500 hektáros túrázáshoz, horgászáshoz és teniszezéshez. A központi fekvésű Dawsonville Észak-Grúziában található Amicalola Falls State Park és Lodge, 800 hektáros létesítmény sátor és RV kemping, nyaralók és egy lodge. 12 mérföldnyi túraútvonalat, pikniket, horgászatot és egy éttermet kínál.

KOA Kampgrounds

Észak-Grúziában két KOA Kampgrounds maradhat, Calhounban vagy Cartersville-ben, amelyek mindegyike kényelmes az Interstate75-hez. A hegyek közelében található Calhoun, lovaglási útvonalak, úszás, kerékpárkölcsönzés, horgászcsó, élelmiszerek és családbarát látnivalók, mint a póni túrák, az állatkert, a lovasok és a játékterem. A Cartersville-i táborban medence és játszótér található. Mindkettőben sátrat, RV-t vagy kabinet tarthat, amely vezeték nélküli internetet és kábeltévét kínál.

Észak-Georgia-hegység

Az északkeleti grúz-hegység több tucat RV-parkot, állami parkokat és kempingeket kínál. A Helen egy Unicoi Állami Park és Lodge, 82 sátor és RV helyszínek, nyaralók és a lodge és konferencia központ. Egy 53 hektáros tó is van az úszáshoz és a halászathoz, négy teniszpályához, túrázáshoz, kerékpározáshoz és a madárvilághoz. A tallulah-vízesés a North Carolina 441-es autópálya mentén, a Tallulah Gorge State Parkban található, ahol egy 1000 láb hosszú szurdok, egy 63 hektáros tó és 50 kemping található.