Személyi edző étrend

A táplálkozási tervek az étkezési céloktól függenek. A személyi edző étrendjét követően speciális táplálkozási igényeket biztosíthat, mivel ezek a fitness célok. A táplálkozási terv táplálkozási és fitness célokat tartalmaz táplálékkal, italokkal és néha kiegészítőkkel. A legjobb, ha a táplálkozásodat és a vitaminokat az Ön étrendjében szerezheti meg. Ezt fontolja meg, ha közeledik a személyi edző étrendjeihez és a fitness és egészség célokhoz.

Egy személyi edző, aki a fogyás elvesztését célozza, hangsúlyozhatja az alacsony zsírtartalmú étrendet. A táplálék az összes élelmiszercsoportból is származik, de szénhidrátok miatt alacsony lesz a teljes szemcse. A magas rosttartalmú és tápanyag-sűrű élelmiszerek segítenek megőrizni téged és energizálni. Étrendje sok zöldséget tartalmaz, de a gyümölcsöket korlátozza, mert a gyümölcs természetes cukorforrás. A személyi edzők egész nap bőséges vizet bátorítanak és elhárítják a feldolgozott élelmiszereket.

Egy személyi edző, aki létrehoz egy étrendet, hogy növelje az energiát, hangsúlyozza a fehérje és a szénhidrátok körüli tervet. Válasszon sovány fehérjéket és dúsított, teljes szemeket. Ezek energiát adnak anélkül, hogy túl sok zsírt vagy túl sok kalóriát adagolnának. Néhány energiahatékony táplálkozási terv ösztönzi a koffeinmentes italokat, például a kávét és a diétás kóla. A tea, gyakran a zöld tea, természetes energiaforrásként javasolt. A cukor növelése, például a méz vagy a gyümölcs, szintén elősegíti az energia növelését, különösen hosszú edzés előtt.

Egy olyan személyi edző, aki egy étrendet készít, hogy segítsen az izomépítésben, hangsúlyozni fogja az étkezési tervet, amely a sovány fehérjére összpontosít. Ételei és táplálékai sok fehérjével rendelkeznek, így a szervezet a fehérjét izomká alakítja. A magas fehérjetartalmú táplálék az erő és állóképességet is biztosítja a súlyok elérésekor. Az izomépítő táplálkozási tervek gyakran tartalmaznak izom-javító rázkódásokat, amelyek ismét magas fehérjetartalmúak.

Forduljon orvoshoz vagy táplálkozási szakemberhez, mielőtt bármilyen étrendi változást végezne. Tudja, hogy egy személyi edző nem kifejezetten az étrend és a táplálkozás területén van. Mindenképpen tájékoztassa orvosát és oktatóit a gyógyszerekről, allergiákról és egészségügyi állapotokról. Sok táplálkozási terv ösztönzi a kiegészítők használatát. Kövesse az utasításokat, és vegye fel a kapcsolatot orvosával, mielőtt hozzáadná ezeket az étrendhez.

A táplálkozás tervezi a súlycsökkentést

A táplálkozási tervek az energia növelésére szolgálnak

A táplálkozási tervek az izomépítést célozzák

Vigyázat