Juharfalú fánk táplálék

A fánk fő jellemzője a cukor, szénhidrátok és alacsony fehérje. A “British Journal of Nutrition” 2009. márciusi számában végzett kutatás azt sugallja, hogy a megnövekedett fehérjefogyasztás a reggeli alkalmával napról napra jobban érezheti magát, ami segít a súlykezelésben.

Kalória

A My Fitness Pal online élelmiszer-adatbázis által biztosított táplálkozási adatok szerint egy juharfalú fánk 460 kalóriát tartalmaz. Az egyik juharbár a napi kalóriák 23% -át járja egy tipikus 2000 kalóriás étrendben.

Zsírtartalom

A Maple bár fánk magas zsírtartalmú, egy fánk 29 g zsírt tartalmaz. Ebből a zsírból 4 g telített zsírból származik. A MayoClinic.com megjegyzi, hogy a telített zsírbevitel korlátozott, mivel növelheti a szívbetegség kockázatát.

Szénhidráttartalom

Maple bar donuts is gazdag szénhidrátok. A Fitness Pal megjegyzi, hogy minden juharfalú fánk 44 g szénhidrátot tartalmaz. Ebből a szénhidrátból 11 g cukorból származik, míg 2 g étkezési rostból származik.

Protein tartalom

A Maple bár fánk fehérje igen alacsony, minden fánk 6 g fehérjét tartalmaz. A Harvard Medical School megjegyzi, hogy ez ugyanannyi fehérje, mint egy tojás, ami sokkal alacsonyabb a kalóriákban.