A neoprén jobb, mint a vinil a súlyzók?

A súlyzók öntöttvasból készülnek, de sok gyártó fedezi a vasat más anyagokkal, hogy javítsa a súlyzók megjelenését. A neoprén és a vinil a két leggyakoribb súlyzók burkolóanyaga. Noha sok szempontból különbözik, a neoprénnek az az előnye, hogy kevésbé csúszós, ha a kezed izzadsággá válik.

A neoprén súlyzók puha, sima felületűek, matt felületűek. Bár az anyag sima, nem csúszós és könnyen megfogható. A vinyl súlyzók puha, sima bevonatúak, fényes kivitelben. A vinil sima és nedves lehet, de ha szárazon tartja, akkor szinte tapadós minősége miatt a súlyzó könnyedén megragadható. A súlyzókon lévő vinilborítás hajlamosabb a hasadásra és a repedésre, mint a neoprén burkolatra.

A vinil és a neoprén súlyzók gyakran használatosak aerob osztályokra. Rendelkezésre állnak akár egy kilóban akár 10 font értékkel is. A legtöbb neoprén vagy vinyl súlyzók nem haladják meg a 15 fontot. A vinil vagy a neoprén bevonat színes, így a súlyzók sokkal esztétikusabbak, mint a standard hex dumbbells. A bevonat védőhatást biztosít, így a vinil és a neoprén súlyzók nem károsítják az aerob stúdiókban általában megtalálható fapadlókat.

A vinil és a neoprén súlyzók nem erős, intenzív edzésre készültek. A súlyzók nem eléggé magasak. Ezeket arra használják, hogy könnyű képzésben részesüljenek egy csoportos edzés vagy rehabilitációs környezetben. Bár a vinil és neoprén súlyzók súly szerint színkódoltak, a kódolás nem egyezik a márkák között. Egy márka színesítheti az öt font súlyú fekete súlyzót, de egy másik márkanév színe az öt font súlyzóknak piros színű. A neoprén és a vinyl súlyzók hasonló árponttal rendelkeznek, póthoz képest 4 és 40 dollár között, a súlytól függően.

A vinil egy szintetikus műanyag, amelyet gyakran használnak bőr helyettesítésére. Merev állapotában a vinil PVC néven ismert, és csövek és vizes palackok készítésére használják. Rugalmas állapotában a vinil többféle fogyasztói termékben, például padlóburkolatban, ruházatban és játékokban használható. A neoprén egy szintetikus gumi. Megakadályozza a lebomlást, a károsodást és a kopást. A neoprén vízálló tulajdonságokkal rendelkezik, és nedves ruhákhoz és búvár termékekhez használható.

Csúszós mikor vizes

Néz ki grófot?

Választások

Ez nem természetes