Hogyan dörzsöljük e-vitamint a bőrön

A gyümölcsök és zöldségek fogyasztása a legjobb módja annak, hogy az összes olyan vitamin és tápanyag, amelyre a szervezetnek szüksége van, megfelelően működik. Azonban néhány tápanyag, például az E-vitamin helyi alkalmazásai szintén előnyösek a bőr számára. Az E-vitamin egy antioxidáns, amely szintén segíthet az ultraibolya károsodás elleni blokkolásában a napból, az Oregon State University szerint. Bár elsősorban előnyös, túl sok E-vitamin okozhat bőrirritációt vagy blokkolt pórusokat.

Vegyél hozzá egy E-vitamin-olajat C-vitaminnal kevergetve. A Huffington Post szerint a tanulmányok azt mutatják, hogy amikor az E és C vitaminokat kombinálják, napról napra növelik a napfény védelmét.

Tüntesse fel a test minden olyan területét, amelyek különösen szárazak, például a térd, a könyökök és a lábak. Ezeket a területeket alkalmazza borsó méretű E-vitamin olajjal és masszírozza jól az ujjait. Dörzsölje további E-vitamint a megfestett ajkakra és a száraz körmök köré, hogy hidratálja a bőrt és enyhítse a peelinget. Egy kicsit hosszú utat tett meg, így nincs szükség az olajban lévő területek telítésére.

Az E-vitamint közvetlenül a bőrön naponta kétszer kisebb égési sérülésekre alkalmazzuk, hogy gyorsítsuk a gyógyulást és csökkentsük a fájdalmat a területen.

A napfényeket két E-vitamin-kapszulát összekeverjük két evőkanál olívaolajjal. Óvatosan dörzsölje az olajat a felmelegített területeken, hogy megkönnyítse a pirosságot és megakadályozza a peelinget.