A kenyér és a vaj megkóstolásával súlyt akarok szerezni

A kenyér és a vaj kényelmes étel, mert a keményítő és a zsír keveréke kiváltja az agy élvezetét, ami “jó érzés”. A kenyér és a vaj képes biztosítani a kalóriákat, amelyekhez hozzá kell adni a fontot a kerethez, és határozottan illeszkedik egy súlygyarapodáshoz, de nem szabad felvenni a diéta többségét. Egyél enyhén kenyeret és vajat, valamint számos fehérjeforrást, a legegészségesebb súlygyarapodáshoz.

Amikor megpróbálsz súlyt szerezni, több kalóriát kell bevinnie az ételekből és italokból, mint naponta. Ez nem jelenti azt, hogy több ezer extra kalóriára van szükséged, de napi 250-500 adag finom. Ez lehetővé teszi Önnek, hogy biztonságos sebességgel növelje a súlyát, ami hetente 0,5 és 1 font között van: egyetlen kenyér és vaj adagja a fogyáshoz szükséges extra kalóriát képes biztosítani, ha a rendszeres étrend mellett . A vaj egyedül 100 kalóriát tartalmaz evőkanálonként, és a kenyér kalóriát is tartalmaz. Két evőkanál vajas tésztaből készült kenyér összesen 260 kalóriát tartalmaz, míg a 250 grammos kenyér 250 grammnyi tészta 250 gramm kalóriát tartalmaz. Ettől a rágcsálástól megkóstolhatja a rendszeres étkezési terv tetején, és egy 0,5 font heti súlygyarapodat fogsz elérni.

A kenyér és a vaj keményítő formájában, szénhidrátokkal együtt zsírral van ellátva. A francia vagy savanyú kenyér és a vaj adagja 30 gramm szénhidrátot és 12 gramm zsírt tartalmaz, például, míg a vajat tartalmazó, teljes kiőrlésű kenyér 2 darabos étele 28 gramm szénhidrátot és 12 gramm zsírt tartalmaz, mindkét szénhidrátot És a zsírok segítenek a súlygyarapodás terén. A szervezet keményítőt cukorra szünetel, majd újra összeszereli a cukrot az izomszövetbe. A glikogén elősegíti az izmok táplálását, így keményen dolgozhatsz az erőkifejtés során, amit meg kell tennie, hogy izomot kapj. A zsír koncentrált energiaforrásként is szolgál. A szervezet is éget zsírt az üzemanyag, így beleértve egy kis zsírt – beleértve a zsírt a vajat – a diéta képes fenntartani energikus.

Ahol a kenyér és a vaj rövid, fehérjetartalmú. Az elegendő fehérje megszerzése különösen akkor fontos, ha súlya növekszik, mivel a szokásosnál több aminosav szükséges. Tény, hogy az embereknek törekedniük kell arra, hogy kétszer annyi fehérje legyen, mint egy ülő ember, és növelniük kell a bevitelt 0,4 gramm / testtömeg-grammonként 0,8 gramm fontonként. A vajat vagy a francia kenyér vaját csak 6 gramm fehérje van, míg a teljes kiőrlésű kenyér vajhúsa 8 gramm adagonként. Mivel ez a fehérje a kenyérből származó szemcsékből származik, ami egy “hiányos” fehérje, hiányzik néhány olyan aminosav is, amire szüksége van az izomnövekedéshez, ez nem jelenti azt, hogy elkerülhetjük a kenyeret és a vajat. Ön is táplálkozik a kiváló minőségű fehérjék forrásaival, mint a sovány húsok, a hal, a bab, a lencse, a tojás és a tejtermékek.

Párosítsa a kenyeret és a vajat fehérjeforrásokkal, hogy könnyebbé tegye a táplálékot. Fordítsa a kenyeret és a vajat egy nyílt szendvicsbe szeletelt paradicsommal, saláta levével és néhány uncia szeletelt grillezett csirkemellel. Tálaljuk a kenyeret és a vajat egy grillezett lazacétel mellé, a párolt gyümölcsöket felhalmozva táplálékért. Egyél kenyeret és vajat egy fehérjecsomagolt pulyka vagy quinoa chilipaprikával – tálaljuk egy egyszerű, nem zsíros görög joghurtot, mint a tejföllék magasabb fehérjetartalmú alternatíváját – vagy egy kenhető vajat vagy lencsét Leves, hogy megkapja az aminosavakat, amire szüksége van az izomnövekedéshez.

Kalóriák, kenyér és vaj

A súlygyarapodás előnyei

A kenyér és a vaj hátrányai

Tippek és javaslatok